90 54 88 65

Avisgata 5

Avissgata-5.2

E i Nord har i flere år eid Avisgata 5, som også er kjent som "Gamle Lofotpostbygget". Bygget har i flere perioder vært leid ut til Vågan kommune og Nordland fylkeskommune som har brukt det som skole. Høsten 2019 vil bygget huse kunstfestivalen LIAF(Lofoten International Art Festival). Bygget har en fantastisk beliggenhet med utsikt ut over havet. Dette vil E i Nord utnytte og vi vil derfor bygge leiligheter i bygget. 

​Bygget vil bestå av 24 leiligheter fra 2. til 5. etasje, og 2 næringslokaler i 1. etasje. Det vil bygges garasje til beboere i første etasje, og over garasjen vil det lages et felles uteareal for alle beboerne i bygget. Leilighetene vil variere i størrelse og være på alt fra 44 - 107 kvm. Leilighetene vil være 2, 3 og 4-roms leiligheter. 17 av leilighetene vil ha balkong vendt mot enten øst, vest eller sør. De 4 leilighetene på sørsiden i 2 etasje vil ha eget uteområdet på bakkeplan, fra deres uteområdet vil de kunne gå rett ned på fellesarealet. 

​Bygget ligger sentralt i Svolvær, og har kun en avstand på 250 meter til Svolvær torg, og 400 meter til Amfi, Svolværs kjøpesenter. Bygget ligger nært sentrum - men ikke midt i sentrum. Du får da nærheten til byen men også  privatliv og gleden av å kunne trekke seg tilbake og ikke være forstyrret når byen på travle dager er full av liv. Leilighetene vil ligge rett ved havet, og vil en ha en fantastisk utsikt i flere retninger. 

Til venstre ser vi bygget slik det ser ut i dag, og til høyre ser vi en skisse av hvordan det er planlagt at det skal se ut når det står ferdig. Begge bildene viser nordlig langside og østlig kortside siden av bygget.

Leilighetene vil være selveierleiligheter. Mer informasjon kommer i løpet av høsten.

Kunne dette væt noe for deg? Ta kontakt!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.einord.no/